Amióta az eszemet tudom, mozgok. Persze előtte is azt tettem :-). Rendszeresen sportolok a mai napig. Korábban versenyszerűen is űztem néhány sportágat, ma már csak kedvtelésből művelek különféle mozgásformákat.
Szóval számomra az élet elképzelhetetlen mozgás nélkül. Volt idő, amikor tudatosan próbáltam kerülni a gyakorlást, de a testnek és a léleknek nem lehet parancsolni: ami belénk van kódolva, azt engedni kell a felszínre törni.
Eredetileg közgazdasági egyetemet végeztem, majd jó néhány évvel ezelőtt elkezdtem olyan iskolák, tanfolyamok után kutatni, ahol olyan képzettségre tehetek szert, melyek segítenek rendszerezni és átadni az embereknek az évek során bennem felhalmozódott tapasztalatokat. Így szereztem testépítés, fitness edzői végzettséget a TFTI-n, aztán személyi edző képesítést, pár éve pedig a pilates műfajában mélyítem tudásomat s immáron Peak Pilates oktatóként tevékenykedem.
A Peak Pilatesről annyit érdemes tudni, hogy a sok-sok iskola közül ők a klasszikus irányzat követői, azaz a Joseph Pilates által kidolgozott gyakorlatokat és tudásanyagot adják és fejlesztik tovább.
Persze testem mellett próbálom a lelkemet is pallérozni. Néhány éve ráléptem az önismeret véget nem érő útjára. Mély meggyőződésem, hogy test, tudat, lélek összekapcsolódik és egymásra hatással vannak, aki a három közül bármelyikkel foglalkozik, odafigyel rá, karban tartja, hamarosan észreveszi magán, hogy a másik kettő is alakul, változik közben. Szép lélek, helyes testtartás, harmónikus mozgás, letisztult gondolatok, ezek mind-mind összefüggenek egymással. Tégy értük !
A helyesen kiválasztott mozgás gyógyít. Jót tesz a testednek, lelkednek. Ha úgy érzed segíthetek Neked, bátran keress meg akár az óráimon, akár azon kívül.

©2010 www.mozgasmuhely.hu - Budapest, 11. kerület, 06/70/679-8996